За нас

За нас

    Фирма „УМНО ДЕТЕ“ ЕООД е създадена с идеята да осигурява качествени образователни игри, учебни пособия, спортни стоки и мебели за детски градини, училища, центрове за работа с деца, спортни клубове, детски школи и занимални.

    Нашето желание е да достигнем до всички учители и родители, които искат да създават умни, успешни и щастливи деца.

    С помощта на съвременните технологии Всеки може да е наш клиент, без значение, къде в България се намира. В удобно време можете да разгледате и изберете желаните продукти и да ги получите на посочения от Вас адрес.

    При избора на продуктите, които предлагаме ние използваме професионалното мнение на учители от различни етапи на образованието, логопеди и треньори, за да осигурим най-доброто за децата.

     Наши партньори са фирми от България и чужбина, които са лидери в своята област. Те ни осигуряват разнообразие от продукти, за да предложим всичко необходимо за съвременен и интересен образователен процес.

     Нашите клиенти могат да разчитат на отлично обслужване, точни доставки на качествени продукти на конкурентни цени.

     Търговския екип на фирмата е готов да окаже пълно съдействие на клиентите ни при изготвянето на оферти, договори и други документи за съвместна работа по различни европейски и национални проекти.

     Очакваме Вашето доверие и работим упорито, за да го заслужим. Вашето удовлетворение от съвместната работа е жизненоважно за нас и нашия бизнес и с нетърпение очакваме да работим с Вас, отново!