ПРИНЦЕСА ВЪЛШЕБНИЦА - ХАБА ДЕТСКА ИГРА

ПРИНЦЕСА ВЪЛШЕБНИЦА - ХАБА ДЕТСКА ИГРА

Марка HABA
Модел 10295
Наличност В наличност
24,90 лв.
-+
  • Кой ще успее да надхитри хитрият дух и да спечели състезанието по вълшебство? Принцесата вълшебница и нейните приятелки се надпреварват в правенето на магии. С магическата пръчка те рисуват във въздуха или на гърба на своето другарче блещукащи картини. Но внимавайте - привлечен от  блясъка на вълшебния прах, лошият дух Кинкерлиц се промъква наоколо и краде тайно вълшебните картини.
  • Това е мемо игра, която стимулира развитието на паметта и е със състезателен характер.Играта е едновременно колективна и състезателна - възможни са два варианта, всеки от които предлага разнообразие и концентриране върху различни сетива. Целта на е да се съберат магическите карти преди таласъмът да си ги набави. Играта тренира визуалната памет и способността децата да разпознават различни форми и фигури според указанията от другите играчи. Вариантът за напреднали играчи възнаграждава бързината на отгатване, а същевременно и сръчността.
  • Може да се играе от 2-4 играчи.
  • Играта съдържа  - 1 магическа пръчка от дърво, 5 кръгли плочки (4 феи, 1 таласъм), 4 магически дъски, 32 магически карти, (24 магически картини, 8 таласъми), 1 книжка с инструкции на български език.
  • Изработена от безопасни материали - пресован картон, дървесина.
  • Подходяща за деца 4-10 години.
  • Paзмepи нa oпaкoвкaтa: 18cм x 11cм x 4.5 cм.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Безплатна доставка в цялата страна при покупка за:

      - 100,00 лв. на игри, спорни стоки, образователни продукти, офис консумативи;
      - 300,00 лв. на дъски, флипчартове, екрани;
      - 1200,00 лв. на мебели или други едрогабаритни продукти.

Ако Вашата поръчка не отговаря на посочените критерии, ще бъдете уведомени по телефона или на e-mail за стойността на доставката. След потвърждение от Ваша страна, поръчката ще бъде подготвена за изпълнение.