ОРТОПЕДИЧЕН МОДУЛЕН КИЛИМ ORTHO PUZZLE - МИКС САВАНА

ОРТОПЕДИЧЕН МОДУЛЕН КИЛИМ ORTHO PUZZLE - МИКС САВАНА

Модел 10806
Наличност В наличност
119,00 лв.
-+

Ходенето по масажните повърхности на Микс Савана значително подобрява всички функции на стъпалото, насърчава развитието и укрепването на мускулно-лигаментния апарат, предотвратява деформацията на стъпалата, а също така намалява натоварването на ставите. Комплектът съдържа 8 модула:

- Модул "Морски камъчета" (твърд) – 2 броя

- Модул "Кактуси" (мек) – 2 броя

- Модул "Морски камъчета" (мек) – 2 броя

- Модул "Таралежи" (мек) – 2 броя

Модулните килими за игра ОРТО ПЪЗЕЛ подобряват цялостното развитие на децата. ОРТО ПЪЗЕЛ са модули, които са свързани един с друг на принципа на "пъзел". Максималният ефект от прилагането им се постига благодарение на разнообразието от текстури и релефи, както и комбинация от меки и твърди повърхности. Такава комбинация стимулира всички необходими рецептори на стъпалата и допринася за правилното развитие на арката на крака, което предпазва и лекува плоскостъпие.

Ярко оцветените модули на ОРТО ПЪЗЕЛ спомагат за развитие на цветовото възприятие и цветовата чувствителност при бебета, малки и големи деца. Процесът на сглобяване на пъзела насърчава развитието на логичното мислене и на фината моторика, а релефната му повърхност е идеална и за сензорна игра. Модулите са в ярки цветове, лесни са за почистване и издържат добре интензивна употреба. Може да се използват както у дома, така и в детски центрове под наблюдение на инструктор.

Размери модул: 25 х 25 см

Брой модули: 8

Площ: 0.5 м2

Тегло за комплект: 2 кг

Препоръчителна възраст: 1+ години


Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Безплатна доставка в цялата страна при покупка за:

      - 100,00 лв. на игри, спорни стоки, образователни продукти, офис консумативи;
      - 500,00 лв. на дъски, флипчартове, екрани;
      - 3000,00 лв. на мебели или други едрогабаритни продукти.

Ако Вашата поръчка не отговаря на посочените критерии, ще бъдете уведомени по телефона или на e-mail за стойността на доставката. След потвърждение от Ваша страна, поръчката ще бъде подготвена за изпълнение.